Новини Кіно 26.07.2024 о 11:03 comment views icon

Зірка «Дюни» зіграє у фільмі «Гострі картузи» з Кілліаном Мерфі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Зірка «Дюни» зіграє у фільмі «Гострі картузи» з Кілліаном Мерфі

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Netflix оголосив, що Ребекка Фергюсон, відома за ролями у франшизах «Місія неможлива» та «Дюна», приєднається до Кілліана Мерфі в повнометражному фільмі за мотивами серіалу «Гострі картузи».

Стрімінговий гігант Netflix дав зелене світло кінопроєкту, заснованому на популярному серіалі про Томаса Шелбі — героя війни, який став гангстером і піднявся кримінальними сходами Бірмінгема початку XX століття. Фільм позиціонується як продовження телевізійної саги, проте деталі сюжету та роль Фергюсон поки тримають у таємниці.

Зірка «Дюни» зіграє у фільмі «Гострі картузи» з Кілліаном Мерфі

Кілліан Мерфі повернеться до своєї знакової ролі Томаса Шелбі. Коли оголосили про початок роботи над фільмом, актор прокоментував:

«Схоже, Томмі Шелбі ще не закінчив зі мною…».

За створення сценарію взявся Стівен Найт, творець оригінального серіалу. Режисерське крісло посяде Том Гарпер, який працював над епізодами першого сезону «Гострих картузів». Продюсуванням займуться Найт, Керін Мендебах, Мерфі та Гай Хілі в співпраці з BBC Film.

Ребекка Фергюсон нещодавно з’явилася на великих екранах у другій частині «Дюни». Найближчим часом акторку можна буде побачити в другому сезоні науково-фантастичного серіалу «Бункер» від Apple TV+ та трилері «Милосердя» для Amazon MGM, де вона зіграє разом із Крісом Праттом.

Курс UI/UX designer від Mate academy.
Хочете навчитись створювати зручні сайти та застосунки? Навчайтесь на курсі UI/UX designer та вже через 8 місяців ви зможете почати працювати.
Отримати знижку на курс

Ребека Фергюсон каже, що серіал «Таємниця бункера» / Silo може отримати аж 4 сезони, а другий — містить «темні й божевільні» епізоди

Джерело: Hollywoodreporter

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: