Новини Новини 30.09.2023 о 19:50 comment views icon

Найкращі статті від читачів ITC. Ще є час долучитися до конкурса, і виграти суперприз від MSI!

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png

Asyris

Головний Модератор Дописів, Голова Ради авторів ITC

Найкращі статті від читачів ITC. Ще є час долучитися до конкурса, і виграти суперприз від MSI!

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ноутбук від?

От вже скоро і добігає кінця другий конкурс авторських статей ITC.UA – 5 жовтня буде останній день прийому статей на конкурс, тож саме час нагадати тим, хто не дописав свої статті і вони ще чекають в “Чернетках” про те, що саме час закінчити свої роботи. А тим, хто ще сумнівався, чи писати — наважитись і все ж написати і виграти потужний ігровий ноутбук MSI Crosshair C12V від компанії MSI.

Отже, час ще є до наступного четверга, 5 жовтня (включно), умови конкурсу, думаю, всім і так відомі. Якщо забули, то ось вони, в новині про початок конкурсу. Принагідно відібрали окремі авторські тексти статей на конкурс, які варті уваги, на нашу думку:

Не забуваємо декілька важливих моментів. По-перше, мова авторських статей на ITC.ua — виключно українська. По-друге, ілюстративний матеріал та оригінальні візуалізації — це суттєво підвищує якість текстів та збільшує шанси на перемогу. Буває так, що людина забула головне зображення додати, чи якось криво вставились фото в текст. Але, деякі автори взагалі без жодної фотки надсилають матеріал. Не робіть так, будь-ласка. І, по-третє, дуже просимо дотримуватися простих правил під час роботи з текстом у вбудованому редакторі. Це суттєво пришвидшить публікацію матеріалів на сайті та зробить Озіріса та Раду авторів трохи добрішими.

Нам надзвичайно приємно, що стільки людей пише статті(і поза конкурсами), коментує, читає авторські статті — це дуже надихає, дає нам силу, наснагу працювати, вдосконалюватися, розвиватися та радувати вас новими конкурсами з приємними подарунками.

Дякуємо, що продовжуєте писати авторські статті на ITC!

Бажаємо наснаги та успіхів!

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ноутбук від?

Нові моделі ігрових ноутбуків MSI на базі RTX 40** серії з підтримкою DLSS 3.0 – для найвибагливіших геймерів. Ноутбуки серії Prestige та Modern – потужні помічники в роботі, навчанні та повсякденному користуванні.
Один з цих ігрових монстрів – MSI Crosshair C12V ти можеш виграти вже зараз, взявши участь в нашому конкурсі.
Бонус для читачів ITC.ua: знижка 5% у MOYO на будь-який ноутбук MSI за промокодом ITCMOYOITC.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: