Новини Кіно 16.07.2024 о 15:12 comment views icon

Бос Marvel: «Супергероїка — не наш жанр, ми просто знімаємо розважальні фільми»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Бос Marvel: «Супергероїка — не наш жанр, ми просто знімаємо розважальні фільми»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

А від чого всі тоді втомились?

Керівник студії Marvel Кевін Файгі в інтерв’ю Deadline заявив, що ніколи не сприймав супергероїку як самостійний жанр, натомість студія просто зосереджувалась на створенні розважальних фільмів.

«Я ніколи не вірив у фільми про супергероїв, як самостійний жанр. Ми знімаємо різні типи фільмів… Йдеться про створення захопливих, розважальних фільмів, які потрібно дивитися в кінотеатрі, з натовпом», — додав Файгі.

Можливо Файгі вирішив позбутися терміну «супергероїка», зважаючи на його постійну присутність у текстах ЗМІ поряд зі словами «Marvel» і «втома».

Колись надійний кіновсесвіт останнім часом послабив свої позиції — 2023 рік відзначився лише одним успішним запуском («Вартові галактики 3»), тоді як решта назв били рекорди з непопулярності (стрічка «Марвели» забезпечила собі звання фільму MCU із найгіршими в історії касовими зборами).

У студії почали терміново шукати шляхи до виходу з кризу — і на тлі обговорень (які включали навіть потенційне повернення оригінального складу «Месників») прийшли до рішення випускати «всього 2-3 фільми на рік», щоб побороти ту саму втому від супергероїки. До речі режисери «Месників» брати Руссо раніше заявляли, що не вірять у неї, а усі проблеми студії виникають нібито через «зміну поколінь».

Менше з тим, цього року Marvel навіть відійшла від свого плану — і випустить всього один фільм, «Дедпул і Росомаха», який наразі просувається потужною рекламною кампанією. Потенційно — з планами стати найкасовішим фільмом 2024 року (раніше планку задала «Дюна: Частина друга», однак її з великим відривом випередив мультфільм «Думками навиворіт 2»).

Онлайн-курс UI/UX designer від Mate academy.
Навчайтесь на онлайн-курс повного дня UI/UX designer та легко заходьте в IT! Допомагаємо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

В тому ж таки інтерв’ю Deadline бос Marvel назвав «Дедпул і Росомаха» найкориснішим фільмом з рейтингом R:

«Це справді свято дружби та сім’ї. Попри всю непристойність із рейтингом R, яка привертає увагу. Коли люди побачать фільм, вони зрозуміють, наскільки він щирий — на мою думку, набагато більше, ніж перші два фільми про Дедпула».

Файгі також анонсував величезну кількість камео для фільму. Нагадаємо, що в українських кінотеатрах «Дедпул і Росомаха» стартує 25 липня.

«Дедпул і Росомаха» — лиходійка, яку грає Емма Коррін, схожа на Віллі Вонку та есесівця з «Безславних виродків»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: