Новини Ігри 27.06.2024 о 10:31 comment views icon

Фільм за Elden Ring — FromSoftware не проти екранізувати гру, якщо «знайдуться сильні партнери»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фільм за Elden Ring — FromSoftware не проти екранізувати гру, якщо «знайдуться сильні партнери»

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Очільник FromSoftware Хідетака Міядзакі задумався про екранізацію Elden Ring, але сумнівається, чи вистачить студії досвіду.

«Не бачу жодних причин заперечувати іншу інтерпретацію чи адаптацію Elden Ring, наприклад у форматі фільму», — сказав він. «Але не думаю, що я чи FromSoftware мають достатньо знань та навичок виробляти щось на іншому носії. Тож тут у гру вступить дуже сильний партнер».

Elden Ring стала величезним хітом після релізу у лютому 2022 року — із 25 млн проданих копій. На D.I.C.E. Awards проєкт FromSoftware та Bandai Namco визнали грою року — аналогічні нагороди Elden Ring здобула на The Game Awards 2022 та The Steam Awards 2022. Ще за рік до її випуску видавець гри Bandai Namco заявляв, що Elden Ring розробляється для «різноманітних інших галузей», і багато хто сприйняв це як натяк на кіно- чи телеадаптацію. Однак до сьогодні жодних офіційних повідомлень не було.

«Інтерес, безперечно, є», — продовжив Міядзакі, хоча не уточнив, чи є зацікавленість з боку FromSoftware, або можливо до компанії вже звернулися щодо угоди про фільм.

Нагадаємо, що 21 червня вийшло доповнення Elden Ring Shadow of the Erdtree. Однак, попри те, що DLC стало найкращим на Metacritic та перевершило восьмирічне досягнення The Witcher 3: Blood and Wine, відгуки в Steam виявились посередніми. Негативні рецензії користувачів вказували на слабку продуктивність та завищену складність як головну причину незадоволення.

Щоб пройти фінал Elden Ring: Shadow of the Erdtree стрімер запросив психолога — спроба тривала 67 годин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: